MISSIE

image

EEN BAKEN VAN VERTROUWEN

Alle markten worden steeds veeleisender, differentiatie is complexer dan voorheen.

Wij zijn van mening dat het verbeteren van de logistieke prestaties met behulp van gecentraliseerde gegevens voor veel maritieme bedrijven een belangrijke onderscheidende factor is.

GEGEVENS OVER ELK ZAKELIJK ASPECT REGISTREREN

Het opbouwen van een informatiegestuurde supply chain is de topprioriteit voor supply chain executives. Het benutten van elk stukje data uit elke afzonderlijke stap van de supply chain kan een immense waarde voor bedrijven opleveren. Het zal zorgen voor end-to-end zichtbaarheid voor alle partijen, een grotere efficiëntie en geoptimaliseerde processen.

GEBRUIK MAKEN VAN CONTEXTUELE INTELLIGENTIE

Volgens Harvard Business Review wordt het gedefinieerd als "het vermogen om de grenzen van onze kennis te begrijpen en deze kennis aan te passen aan een andere omgeving dan die waarin ze is ontwikkeld". Met andere woorden, het gaat erom de context van situaties in ogenschouw te nemen bij het verkrijgen van zakelijke inzichten door middel van Big Data. Door de beschikbaarheid van de gegevens uit alle aspecten van de toeleveringsketen (inclusief fabricage-, e-commerce- en detailhandelsgegevens) zal het makkelijker worden om processen te verbeteren en beter te plannen voor de toekomst. De ruwe gegevens zelf zijn echter niet voldoende.

Met het Vemasys-platform, dat het opschonen van gegevens en voorspellende analyses mogelijk maakt, kunt u de ruwe gegevens tijdig omzetten in bruikbare inzichten die kunnen worden gedeeld met alle relevante stakeholders in de hele value chain.

DE OPERATIONELE EFFICIËNTIE VERBETEREN MET HET DELEN VAN GEGEVENS

Het delen van gegevens in real time met al uw partners is belangrijk. De inzichten die u verzamelt kunnen niet alleen nuttig zijn voor u, maar ook voor uw partners. Uiteindelijk kan deze vorm van gegevensdeling in de logistiek helpen om de operationele efficiëntie te verbeteren door de fluctuerende vraag van klanten, externe factoren en de activiteiten van uw partners in kaart te brengen. Bovendien zal het de transparantie verbeteren en alle betrokkenen helpen om hun processen te stroomlijnen, waardoor uiteindelijk de kwaliteit van uw processen en de algemene prestaties van uw bedrijf ook zullen verbeteren.

Ga met ons mee op onze reis...